Weboldal készítés áraink

A lenti árak és a csomagok tartalma tájékoztató jellegűek, amik segítenek behatárolni milyen nagyságrendű árral kell számolni az egyes weboldaltípusok esetén, a végső ár közös megegyezés alapján születik!

Az árakról…

Megpróbáltunk megválaszolni néhány kérdést, amik segíthetnek, ha nem ismersz még minket, de ha kihagytunk valamit, jelezd felénk! 🙂

Ha van már weboldalad, vagy te szeretnéd csinálni, de néha jól jönne a segítség...

Szívesen támogatunk abban is, hogy saját magad készítsd el az oldalad. Ha csak egyszeri oldal karbantartásra vagy tanácsadásra lenne szükséged, az óradíj 5000 Ft/óra.

WordPress oktatást személyre szabva, technikai tudáshoz mérten egyéni árajánlat alapján is nyújtunk.

Megtanítjátok a WordPress használatát?

Szívesen segítünk az új weboldalad használatának bemutatásában, megmutatjuk az alap funkciókat és hasznos oldalakat is ajánlunk, amiknek segítségével tovább tanulhatsz. Ez kb. 1-2 óra személyes/távoktatást jelent.

Ha saját magad készítettél egy WordPress weboldalt és segítségre lenne szükséged a használatában vagy egy funkció kialakításában, akkor is keress minket bátran. Több napi keresgéléstől/teszteléstől kímélheted meg magad.

Ha a WordPress ingyen van, miért kerül ennyibe az azzal készült weblap?

A rendszer ingyen használható, bárki nekiállhat felépíteni egy saját WordPress honlapot, de az időbe fog telni. Az idő pedig pénz… Mire valaki megtanulja, mit hogyan kell használni és hogy fog jól működni az oldal, letesztel különböző sablonokat, bővítményeket, az sok időbe telik. Mi már túlvagyunk ezen, és sok kísérletezés után megtaláltuk a szerintünk optimális megoldásokat. A weboldal árával a neked megspórolt időt és rengeteg munkát fizeted meg, amit mi a tapasztalatunkkal váltunk ki. Így sokkal hamarabb lehet szép, jól működő, megbízható weboldalad, és több időt fordíthatsz az általad kínált szolgáltatásokra és egyéb marketing kampányokra 😉

Webshop készítését is vállaljátok?

WordPress + Woocommerce webshop készítését vállaljuk, illetve bérelhető webshop kiválasztásában és készítésében is tudunk segíteni.

Nem találtad meg a választ? A jobb alsó sarokban megjelenő Chat buborék segítségével írhatsz nekünk azonnali üzenetet vagy

Tárhely + karbantartás árak

A lenti árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk!

Egyszeri illetve alkalmi karbantartást is vállalunk, részletekért keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

SEO árak

A lenti árak tájékoztató jellegűek, a változás jogát fenntartjuk!

Dolgozzunk együtt!

Ha új weblapot szeretnél, vagy bármely kapcsolódó területen segítségre vagy tanácsadásra van szükséged, keress minket bizalommal, hogy együtt fejleszthessük vállalkozásodat!

Üdvözlettel,

A WebCast csapata

Írj nekünk!

Hogyan keressünk?

14 + 4 =