Mi az a WordPress?

Ha még nem hallottál róla, vagy hallottál, de
nem tudod, mi is az pontosan, olvass tovább, és megtudhatod! 😉

Röviden CMS - de az mi?
A WordPress egy CMS, ami a „Content Management System”, azaz tartalomkezelő rendszer rövidítése. Egyszerűbben egy szoftver, melynek segítségével kezelheted a weboldalad tartalmát anélkül, hogy kódsorok között kellene böngészned. Hasonló CMS még a Drupal és a Joomla.
Eredetileg blogmotor - mára mindent tud
A WordPress eredetileg blogmotornak készült, amit a kezelőfelülete a mai napig tükröz. Mára azonban már nem csak bloggerek használják, mert sokkal többre képes ennél. A web 31%-át WordPress oldalak teszik ki. Különböző sablonok és bővítmények segítségével bármilyen oldalt készíthetünk, bemutatkozó oldalt, magazint, vagy akár webshopot is!

100%-ban testreszabható

Ugyan sablonból indul, de nem kell aggódnod, a weboldal teljesen egyedi lesz, egyedi grafikákkal és egyedi elrendezéssel.

Bármikor (akár ingyen)

bővíthető funkciók

Megszámlálhatatlan bővítmény készül a WordPress-hez nap mint nap, és ha valami nagyon speciálisra van szükségünk, egy fejlesztő vagy egy ügynökség általában könnyen lefejleszti számunkra.

Könnyen kezelhető

Egyszerű, testreszabható kezelőfelületen, és akár magyar nyelven kezelheted weblapod tartalmát. Több fős cég esetén mindenkinek lehet saját felhasználói fiókja különböző jogosultsági szintekkel, így mindenki azzal tud foglalkozni az oldalon, ami a saját feladata.

Dolgozzunk együtt!

Ha új weblapot szeretnél, vagy bármely kapcsolódó területen segítségre vagy tanácsadásra van szükséged, keress minket bizalommal, hogy együtt fejleszthessük vállalkozásodat!

Üdvözlettel,

A WebCast csapata

Írj nekünk!

Hogyan keressünk?

11 + 14 =