Jó hírünk van: elkészült új oldalunk, és gőzerővel dolgozunk, hogy hasznos tartalmakkal segítsünk titeket az oldalon!

A célunk, hogy WordPress weboldalakkal segítsünk egyéni vállalkozóknak és kis- és középvállalkozásoknak, valamint asszisztáljunk az online megjelenésük kialakításában illetve fejlesztésében. Átfogó segítséget nyújtunk minden témában, ami egy vállalkozás online jelenlétéhez kapcsolódik: weboldalt készítünk, fejlesztünk, fenntartunk, optimalizálunk, majd mobilbaráttá tesszük, segítünk a keresőoptimalizálásban, logót, egyedi képeket, ikonokat és grafikákat tervezünk, vállalati közösségi média profilt készítünk többféle platformon, és mindemellett átfogó tanácsadást nyújtunk.

Röviden tehát arra a kérdésre, hogy miben tudunk segíteni, így tudnánk válaszolni: Mindenben. Is. 😉

Célunk és hivatásunk tehát pontosan ez: szeretnénk megbízó partnereink válláról minden, az online világgal kapcsolatos, terhet levenni, és akár egészen a vállalkozás kezdetétől (vagy persze később bekapcsolódva) végigkísérni őket az úton, melynek végén egy stabil, jól hirdetett és keresett vállalkozás áll. Úgy gondoljuk, hogy egy vállalkozástulajdonosnak az a leghatékonyabb, ha vállalkozására irányíthatja minden figyelmét és kreativitását, és azzal foglalkozhat, amihez igazán ért. Mi pedig segítjük őt a saját szakterületünkön és annak minden részterületén, hogy ne kelljen minden egyes feladatra új partnert keresnie. Ez teszi hatékonnyá az együttműködésünket: a minden-az-egyben szolgáltatás.

A nemzetközi piacon is szeretnénk jelen lenni és szolgáltatásainkat több nyelven is elérhetővé tenni. Új oldalunk jelenleg magyarul és angolul készült el, de hamarosan tervezzük a kibővítését németre és franciára. Ezen a területen is felajánljuk segítségünket megbízóinknak: ha szeretnének Európában vagy akár azon túl terjeszkedni, nemcsak a két- vagy többnyelvű oldal technikai megvalósításában segítünk nekik, de a tartalom lefordításában is angolra, németre, illetve franciára.

Ide kattintva még többet megtudhattok szolgáltatásainkról, itt pedig megtekinthetitek néhány eddigi munkánkat (a teljesség igénye nélkül). És persze mi lenne hitelesebb referencia saját oldalunknál 🙂

Hamarosan újabb poszttal jelentkezünk, addig is érezzétek otthon magatokat az oldalunkon, és keressetek bátran elérhetőségeink bármelyikén!

Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk!

Üdv,

a WebCast csapata