Grafikai munkák

Ki szeret óriási szövegblokkokat olvasni?

Valószínűleg senki, és egy nagy adag fekete-fehér betűkupaccal nem is fogunk senkit meggyőzni arról, hogy kattintson a bejegyzésünkre. Ráadásul ott van ezen kívül a Facebook oldalunk, profilkép, plakátok, szórólapok és még a weblapunk is.
Ahhoz, hogy komolyan vegyünk egy személyt vagy egy céget, határozott, meggyőző, profi megjelenést várunk, ezt pedig a megfelelő képekkel és grafikákkal érhetjük el.

Ma már a kis cégek is könnyen profi megjelenést alakíthatnak ki magukról, ezzel lenyűgözve meglévő és leendő ügyfeleiket. Igény esetén segítünk megszervezni a fotóst, akivel együtt dolgozva jó minőségű képek készülhetnek a weboldalhoz. Ha pedig kép már van bőven, a grafikák készítését ránk bízhatod! 😉

01

Logó tervezés

Ha még az elején jársz, és nincs logó, ami alapján felismerik a céged, tervezünk egyet

02

Névjegykártya design

Megtervezzük, hogy nézne ki a logó egy névjegykártyán, vagy akár magán a terméken. Egyedi névjegykártyákat tervezünk, melyet ügyfeleid nem fognak elfelejteni!

03

Bannerek

Oldalsávra, sliderre, landing page-re vagy akár Facebook borítóképnek.

04

Amit szeretnél

Nyitottak vagyunk egyedi ötletekre is, írd meg mire gondoltál és kitaláljuk, hogyan tudjuk megvalósítani!

Dolgozzunk együtt!

Ha új weblapot szeretnél, vagy bármely kapcsolódó területen segítségre vagy tanácsadásra van szükséged, keress minket bizalommal, hogy együtt fejleszthessük vállalkozásodat!

Üdvözlettel,

A WebCast csapata

Írj nekünk!

Hogyan keressünk?

8 + 11 =