Grafikai munkák

Ki szeret óriási szövegblokkokat olvasni?

Valószínűleg senki, és egy nagy adag fekete-fehér betűkupaccal nem is fogunk senkit meggyőzni arról, hogy kattintson a bejegyzésünkre. Ráadásul ott van ezen kívül a Facebook oldalunk, profilkép, plakátok, szórólapok és még a weblapunk is.
Ahhoz, hogy komolyan vegyünk egy személyt vagy egy céget, határozott, meggyőző, profi megjelenést várunk, ezt pedig a megfelelő képekkel és grafikákkal érhetjük el.

Ma már a kis cégek is könnyen profi megjelenést alakíthatnak ki magukról, ezzel lenyűgözve meglévő és leendő ügyfeleiket. Igény esetén segítünk megszervezni a fotóst, akivel együtt dolgozva jó minőségű képek készülhetnek a weboldalhoz. Ha pedig kép már van bőven, a grafikák készítését ránk bízhatod! 😉

01

Logó tervezés

Ha még az elején jársz, és nincs logó, ami alapján felismerik a céged, tervezünk egyet

02

Névjegykártya design

Megtervezzük, hogy nézne ki a logó egy névjegykártyán, vagy akár magán a terméken. Egyedi névjegykártyákat tervezünk, melyet ügyfeleid nem fognak elfelejteni!

03

Bannerek

Oldalsávra, sliderre, landing page-re vagy akár Facebook borítóképnek.

04

Amit szeretnél

Írd meg nekünk, mire lenne szükséged, és igyekszünk megvalósítani 😉

Dolgozzunk együtt!

Ha új weblapot szeretnél, vagy bármely kapcsolódó területen segítségre vagy tanácsadásra van szükséged, keress minket bizalommal, hogy együtt fejleszthessük vállalkozásodat!

Üdvözlettel,

A WebCast csapata

Írj nekünk!

Hogyan keressünk?

12 + 3 =