Weboldal készítés

Prémium WordPress sablonok felhasználásával

Bízd ránk weblapod!

Segítünk kitalálni, megtervezni a weboldal felépítését
Mutatunk sablonokat, kész weblapokat inspirációként

Szövegírás

Tartalom, tartalom, tartalom! De ki írja meg?
Ha szükséges, segítünk a szövegírásban és képek keresésében is, hogy a weboldal minőségi tartalommal legyen feltöltve

ez érdekel>>

Könnyen kezelhető, bármikor bővíthető

A WordPress legnagyobb előnyei a könnyű kezelhetőség, skálázhatóság és a sokszínűség. Magyarul is elérhető, nem igényel IT tudást a tartalom kezelése, és bármikor bővíthető új funkciókkal

Statisztika

Kész a weblap, de ki nézi?
Beállítjuk a Google Analytics-et, illetve egyéb forgalommérő alkalmazásokat, és kimutatást küldünk az oldal forgalmáról és egyéb adatokról

Weboldal optimalizálás

Legyen bármilyen szép és jó egy weboldal, semmit nem ér, ha nem használja senki. Miután egy weblap elkészült, még nem vagyunk kész: el kell juttatnunk a potenciális ügyfelek/vásárlók elé, ehhez pedig szükségünk van a keresőoptimalizálásra és az online megjelenés egyéb formáira. Az optimalizálás sokrétű: számít az oldal sebessége, a képek mérete, a technikai beállítások, és még sok más, amikről többet a blogunkon és a keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat leíró oldalunkon tudhatsz meg:

Karbantartás, tartalomkezelés

Fontos, hogy üzleted adatai naprakészek legyenek: ha kiderül, hogy a weblapodon 3 éve elavult információk vannak, látogatóid rögtön csalódnak a cégedben. A rendszeres tartalomfeltöltés ráadásul nemcsak a régi látogatókat segít megtartani, hanem újakat szerezni is: a folyamatosan karbantartott oldalakat előnyben részesíti a Google, és további potenciális ügyfeleket terel Hozzád.

Nem hagyunk magadra a weblapoddal!

Sokszor úgy érezzük, a weblap fenntartása csak még egy púp a hátunkon, és sokkal jobban meglennénk a plusz feladatok nélkül. Ennek nem kell így lennie! Ha ránk bízod az oldalad, átvesszük tőled ezt a terhet; a segítségünkkel többszörösen megtéríti az addigi ráfordításaidat, ráadásul gondod sem lesz vele!

Dolgozzunk együtt!

Ha új weblapot szeretnél, vagy bármely kapcsolódó területen segítségre vagy tanácsadásra van szükséged, keress minket bizalommal, hogy együtt fejleszthessük vállalkozásodat!

Üdvözlettel,

A WebCast csapata

Írj nekünk!

Hogyan keressünk?

9 + 3 =