black
Friday
&

Cyber
Monday

Rendeld meg November 30-ig kedvezményesen az új weblapod és tedd vele sikeressé vállalkozásod!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Bemutatkozó

-25%

25 % kedvezményt adunk az egyszerűbb, bemutatkozó oldalak árából. Tökéletes kezdés egy induló vállalkozó számára, aki nem szeretne sokat költeni az oldalára, viszont gondol a jövőre és a weboldal könnyen bővíthetőségére. Olyan weboldalad lehet mint a profiknak, amit később bármikor bővíthetsz akár saját magad is szinte bármilyen extra funkcióval.

100.000 Ft

75.000 Ft

Üzleti weblap

-33%

Most 33% kedvezménnyel rendelhetsz egy profi weblapot, amivel megmutathatod, hogy milyen nagyszerű termékeid \ szolgáltatásaid vannak. Beillesztjük a vállalkozásod közösségi média profiljait és felvértezzük az oldalt a mai legnépszerűbb marketing eszközökkel, hogy semmire ne legyen gondod az új oldalon.

150.000 Ft

100.000 Ft

Profi csomag

-20%

Ha komplexebb oldalra van szükséged egyedi funkciókkal vagy pl. beépített webshoppal, akkor ne habozz, mert most 20% kedvezménnyel, akár több mint 50.000 Ft-tal olcsóbban elkészülhet oldalad, hogy januártól már az új weboldalra csalogathasd az érdeklődőket.

250.000 Ft

200.000 Ft

További részletek a weblapcsomagok tartalmáról az Árak menüpont alatt

Kérj ingyenes ajánlatot vagy konzultációt!

Hogyan keressünk?

Értesülj elsőként a kedvezményekről!

Ha máskor is szeretnél értesülni akciókról, kedvezményes ajánlatainkról, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíteni tudjunk 😉